Thomas Snoeckx

Ik loop 6 uur voor Stop Darmkanker - 4.10.2020

( Member of team: De Colon-isten )

Waarom StopDarmkanker VZW?

Ik heb Dr Luc Colemont destijds leren kennen als behandelend arts van mijn papa, Frank Snoeckx. Mijn papa kampte jarenlang met de Ziekte van Crohn, een chronische maag-darmaandoening. Dankzij de goede zorgen van Dr Colemont, maagdarmspecialist, heeft mijn papa zijn levenskwaliteit ook in zijn laatste jaren kunnen behouden. Op 2 augustus 2018 hebben we zo waardig afscheid kunnen nemen van mijn papa.

"Kennis delen kan levens redden", is het motto van StopDarmkanker VZW. Als dank voor de goede zorgen, lever ik graag een bijdrage aan Dr Luc Colemont en zijn team. Zodat preventie en kennis delen nog meer levens kan redden.

Trail Games De Schorre 4.10.2020

Op zondag 4 oktober 2020 trek ik samen met 4 vrienden naar het provinciaal domein De Schorre in Boom. 

Op het prachtige domein en de aanpalende kleiputten hebben we een uitdagend trailparcours uitgetekend van 7km.

De opdracht: loop gedurende 6 uur zo veel mogelijk rondes ten voordele van StopDarmkanker VZW.

We starten zondagochtend gezamenlijk om 10 uur. Om 16 uur moet ieder van ons zijn laatste ronde ingezet hebben. Bevriende lopers kunnen meelopen en zich aanmelden voor ons clubevent op Strava. Samen lopen we dan ten voordele van StopDarmkanker VZW.

Met onze loopactie en jouw financiële steun, zetten we zo een volgende stap naar een wereld zonder darmkanker.

Bedankt voor jouw steun,

Thomas

#shittyfriends #samensterk #StopDarmkanker

 

 

 

02/11/2020
07:13

KARIN

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.