Hoe kan je doneren

1. Klik rechts op het scherm op 'Doneer nu' of op deze link

2. Maak een keuze of je wil doneren aan een persoon, een team, een project of de vzw Stop Darmkanker in het algemeen.

3. Heb je gekozen voor een persoon, klik dan op "zoek een persoon" en gebruik zo nodig de zoekfunctie. Als je de persoon gevonden hebt, klik op de naam van de persoon of 'doneer nu'. Vervolgens vul je jouw gegevens in en kies de betaalwijze.

4. Heb je gekozen voor een team, klik dan op 'kies een team' en gebruik zo nodig de zoekfunctie. Als je het team gevonden hebt, klik op de naam van het team of 'doneer nu'. Vervolgens vul je jouw gegevens in en kies de betaalwijze.

5. Heb je gekozen voor een project, klik dan op 'kies een project' en gebruik zo nodig de zoekfunctie. Als je het project gevonden hebt, klik dan op de naam van het project of 'doneer nu'. Vervolgens vul je jouw gegevens in en kies de betaalwijze

6. Wil je een algemene donatie doen, vul dan het bedrag in en klik op 'ga verder'. Vervolgens vul je jouw gegevens in en kies de betaalwijze.

 

P.S. Aan iedere betaalwijze zijn helaas transactiekosten verbonden. We hopen dan ook dat je wilt bijdragen aan deze kosten door € 0,40 extra te betalen. Je kunt bij de betaling aangeven als je dit liever niet doet. 

Je ontvangt per email een bevestiging  van jouw donatie.

 

Is er iets onduidelijk? Zou je iets willen overleggen? Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.