Filip Van Hulle

Ik loop 6 uur voor Stop Darmkanker - 4.10.2020

( Member of team: De Colon-isten )

Ik train voor een 6 uur durende loop. Ik ben er van overtuigd dat ik de finish makkelijker haal met jouw steun! Samen zetten we zo een stap naar een wereld zonder darmkanker.

Waarom StopDarmkanker VZW?

In België krijgt helaas 1 persoon op 3 in de loop van zijn leven kanker. Kanker raakt ons allemaal. Men kan de ziekte steeds beter genezen, maar toch sterven er jaarlijks nog een aanzienlijk aantal mensen aan de ziekte en is ze in ons land doodsoorzaak nummer 1. Om dit sterftecijfer terug te dringen blijft onderzoek naar kanker noodzakelijk daarom lever ik graag een bijdrage aan Dr Luc Colemont en zijn team. Zodat preventie en kennis delen nog meer levens kan redden.

Trail Games De Schorre 4.10.2020

Op zondag 4 oktober 2020 trek ik samen met 4 vrienden naar het provinciaal domein De Schorre in Boom. 

Op het prachtige domein en de aanpalende kleiputten zijn verschillende (trail)parcoursen van elk ongeveer 7km uitgetekend. Een makkelijk, een moeilijk en eentje tussenin.
 
De opdracht: loop zoveel mogelijk kms op 6 uur tijd! 
 

Met onze loopactie en jouw financiële steun, zetten we zo een volgende stap naar een wereld zonder darmkanker.

Bedankt voor jouw steun,

Filip

30/09/2020
21:08

Michèle

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.