Alf Heylen

Ik loop 6 uur voor Stop Darmkanker - 4.10.2020

( Membre d'équipe : De Colon-isten )

Waarom Stop Darmkanker VZW?

Ik ga geen enkele sportieve, avontuurlijke uitdaging uit de weg. Het is gewoon sterker dan mezelf. Daarnaast zijn hulpvaardigheid en engagement twee belangrijke, persoonlijke waarden die ik hoog in het vaandel draag.

Toen Thomas mij vertelde over zijn loopactie voor StopDarmkanker VZW, heb ik dan ook geen enkel moment getwijfeld. Ik móest en zou zelf een bijdrage leveren aan dit prachtige initiatief!

Afzien voor een goed doel, helpen waar ik kan, mijn lichaam gezond houden door middel van sport, het vat in essentie samen wie ik ben en waar ik voor sta. Het motto van StopDarmkanker VZW is "Kennis delen kan levens redden" maar ook "Samen sterk!". Als lid van dit team wil ik mijn bijdrage leveren en StopDarmkanker helpen om informatie en voorlichting te geven over darmkanker. Zo hoop ik mijn steentje bij te dragen aan een gezonde maatschappij.

Trail Games De Schorre 4.10.2020

Op zondag 4 oktober 2020 trek ik samen met 4 vrienden naar het provinciaal domein De Schorre in Boom. 

Op het prachtige domein en de aanpalende kleiputten hebben we een uitdagend trailparcours uitgetekend van 7km.

De opdracht: loop gedurende 6 uur zo veel mogelijk rondes ten voordele van StopDarmkanker VZW.

We starten zondagochtend gezamenlijk om 10 uur. Om 16 uur moet ieder van ons zijn laatste ronde ingezet hebben. Bevriende lopers kunnen meelopen en zich aanmelden voor ons clubevent op Strava. Samen lopen we dan ten voordele van StopDarmkanker VZW.

Met onze loopactie en jouw financiële steun, zetten we zo een volgende stap naar een wereld zonder darmkanker.

Bedankt voor jouw steun,

Alf

#shittyfriends #samensterk #StopDarmkanker

05/10/2020
09:13

Anonyme

Tout voir

250 € Collectés

500 € Collectés

1 000 € Collectés

A reçu un premier don

10 dons reçus

25 dons reçus

50 dons reçus

A posté une update sur le blog

Afficher plus
  Tout voir
25/09/2020 | 16:31

Colonisten lopen 6u voor #stopdarmkanker!

Trail Games De Schorre 4.10.2020 Op zondag 4 oktober 2020 trek ik samen met 4 vrienden naar het provinciaal domein De Schorre in Boom.  Op het prachtige domein en de aanpalende kleiputten hebben we een uitdagend trailparcours uitgetekend van 7km. De opdracht: loop gedurende 6 uur zo veel mogelijk rondes ten voordele van StopDarmkanker VZW. We starten zondagochtend gezamenlijk om 10 uur. Om 16 uur moet ieder van ons zijn laatste ronde ingezet hebben. Bevriende lopers kunnen meelopen en zich aanmelden voor ons clubevent op Strava. Samen lopen we dan ten voordele van StopDarmkanker VZW. Met onze loopactie en jouw financiële steun, zetten we zo een volgende stap naar een wereld zonder darmkanker!

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.