Fonds Christophe Madelein

Fonds Christophe Madelein (1978-2022)

Op 19 april 2022 verloren we Christophe Madelein aan de gevolgen van darmkanker. Zeven jaar lang heeft hij met de ziekte geleefd. Uiteindelijk bleek ze te sterk.

Met dit fonds willen de vrienden van Christophe geld inzamelen ten voordele van Stop Darmkanker vzw. Christophe zelf levert daar een eerste bijdrage toe: de opbrengst van de verkoop van zijn boeken, lp's en cd's komt integraal in dit fonds terecht. Ook spontane giften en donaties zijn te allen tijde welkom. Op deze manier hopen we het bewustzijn over de gevolgen van darmkanker te vergroten en het onderzoek ernaar een duw in de rug te geven. Spread the word en weest gul!

18/01/2024
10:41

Anonymous

View all

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.