Het Achterwaartse Kookboek

Geen enkel kookboek vertelt wat gerechten met jouw grote of kleine boodschap doen.
Dat is waar Het Achterwaartse Kookboek het verschil maakt.

In vele kookboeken kijken we doorgaans nauwlettend toe of gewichten, kooktijden en temperatuur worden gerespecteerd. Het Achterwaartse Kookboek begint waar andere kookboeken eindigen. Via een persoonlijke kijk op ingrediënten wordt met behulp van een ludieke schaal weergegeven, met hoeveel klank, geur en kleur we het de laan uit sturen. Doe de test, en ervaar zelf welke gerechten de beste van de klas zijn.

Op deze luchtige, niet wetenschappelijke wijze hopen we met dit kookboekje de stoelgangtest meer bespreekbaar te maken. Indien daardoor één darmkanker kan gestopt worden, is dit project meer dan geslaagd. De opbrengsten van dit boek gaan naar vzw Stop Darmkanker.

Koop het kookboek hier
Of steun via deze actie!

Dinsdag 14 mei 2024 VOLZET
Boekenvoorstelling vanaf 20.00 uur Bar Estivo, L’Avenirsite te Lier. (ingang via Hazenstraat 53)

#samensterk

Isabelle & HerWig

07/07/2024
13:03

Christine en Rudy

Tout voir

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.