Antwerp 10 Miles & Marathon - 22 april 2018

Na onze eerste deelname met een eigen 'Stop Darmkanker' team in 2016, o.l.v. Stage 4 "fighter" Filip Luypaert, gaan we net als vorig jaar in 2018 opnieuw deelnemen aan dit uniek event. 

Inschrijven moet je doen via de officiële website van de 10 Miles.  Je kan ons team vervoegen via de groepsinschrijvingen met code 'STOP14301'.

Op dit platform kan je  jezelf laten sponsoren (bv. per km) door vrienden, familie, kennissen, collega's op je werk, jaargenoten van school of universiteit, etc..

Elke bedrag, elke steun is van harte welkom in onze dagelijkse strijd tegen darmkanker!

"Samen sterker dan ooit"

Bruno Mettepenningen

bruno@stopdarmkanker.be

0476776238

03/05/2018
11:33

Thomas

À: Loyens & Loeff
Tout voir
  Tout voir
25/04/2018 | 16:01

Het was zwaar...maar we hebben het toch maar weer klaar gespeeld!

Het gaat de geschiedenis in als de "warmste" editie van de Antwerp 10 Miles. Het gaat ook de geschiedenis in als de dag dat we met de grootste groep "Stop Darmkanker" lopers aan de start kwamen. Met bijna 150 maakten we er een echte happening van! De oververhitting kon het plezier niet bederven... integendeel! We danken natuurlijk de lopers uit de vier windstreken. Filip Luypaert, onze super-kapitein rekent natuurlijk op jullie deelname voor volgend jaar. Er werd niet alleen gelopen, maar er werd ook door 79 donateurs een schitterend bedrag van 2820 € opgehaald! Dikke merci aan iedereen!

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.