Tom Bosmans

Ik loop "Antwerp 10 Miles" voor Stop Darmkanker

( Lid van team: Baxter for Stopdarmkanker )

Beste vrienden en supporters,

Dit jaar zet ik mijn beste beentje voor tijdens de Antwerp 10 miles, maar ik ren niet alleen voor mezelf. Ik zet elke stap met een doel: Stop Darmkanker.

Darmkanker is een strijd die we samen kunnen winnen, en ik vraag jou om deze missie te ondersteunen. Met elke kilometer die ik ren, hoop ik bewustwording te creëren en fondsen te verzamelen voor vzw Stop Darmkanker. Deze organisatie doet fantastisch werk op het gebied van preventie, screening en onderzoek om levens te redden.

Samen kunnen we een verschil maken. Bedankt voor jouw steun en voor het helpen verspreiden van de boodschap. Laten we samen rennen en strijden voor een toekomst zonder darmkanker!

Met sportieve groeten,

Tom

10/10/2021
11:47

Leen

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.