Harold De Tavernier

Harold loopt de 20 km v Brussel voor StopDarmkanker

Op zondag 29 mei loop ik de 20 km van Brussel. Dit doe ik ten voordele van StopDarmkanker. Per donatie kan je meegeven* wat je denkt dat mijn totale tijd zal zijn op de 20 km. De mensen die het er dichtst bij zitten ontvangen leuke prijzen. Kijk zeker op mijn Facebook pagina voor deze prijzen en de laatste info! Veel succes!!

UPDATE TE WINNEN PRIJZEN:

eerste plaats: Wijnpakket twv 60 euro, tweede plaats: Wijnpakket twv 40 euro, derde plaats: Wijnpakket twv 20 euro (Alle wijnpakketten samengesteld en afkomstig van TheGrapehouse, waarvoor een dikke merci aan Annaëlle en Alexander)

*: in het veld 'voornaam' typ je jouw voornaam met daarachter de verwachtte tijd op de 20 km; bijvoorbeeld Harold (02:30:32), in uren,minuten,seconden dus. Zie het voorbeeld bij de eerdere donaties. 

29/05/2022
14:52

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.