Katrijn Mannaerts

Ik doe mee aan de "darmathon" en steun de vzw Stop Darmkanker

Lieve mensen,

Samen met een fijne groep gemotiveerde lopers train ik voor de A-lympische marathon op 12 september 2020.

Ik ben er van overtuigd dat ik de finish makkelijker of, nog beter, "poepsimpel" haal met jullie steun! 

Samen zetten we zo een stap naar een wereld zonder darmkanker.

#samensterk #ikloopvoorstopdarmkanker #darmathon #poepsimpel 

Sportieve groeten, Katrijn

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

13/10/2020
14:51

vzw

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
14/09/2021 | 18:50

YES! I DID IT!

Lieve Sponsors, Mijn eerste marathon is een feit!  Zonder mentale dipjes heb ik afgelopen zaterdag om 5 vóór 12 de eindstreep gehaald. Het doel is voor mij bereikt na een lang traject van 2jaar intensieve training én volhouden. Het was een unieke en ONVERGETELIJKE belevenis!! De organisatie door de PortofAntwerp, de support van Stopdarmkanker, vrienden en de duizenden enthousiaste toeschouwers langs de weg, het mooie parcours doorheen de stad, de bijzondere sfeer bij avond, het weer. Het was allemaal TOP! Bij deze kan ik jullie meedelen dat het doelbedrag voor de Darmathon is bereikt!  In totaal werd er 15.000,09€ gedoneerd. Aan jullie nogmaals een dikke dankuwel voor jullie warme bijdrage en het vertrouwen in mij dat ik deze marathon voor dit mooie doel zou volbrengen!!  Tenslotte zijn de grote voldoening en de (langdurige) positieve energie voor mij van onschatbare waarde. En wie weet kriebelt het de volgende dagen al terug voor een tweede uitgave 😊

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.