Karin Stoop

ik loop voor Stop Darmkanker

Beste Sponsor,

Door de corona crisis is de marathon die gepland stond in september 2020 verplaatst naar 11 september 2021. Mijn oorspronkelijk plan om de ganse marathon te lopen heb ik moeten wijzigen naar de halve marathon. Maar ik heb mijn zonen kunnen overtuigen om mee te lopen voor dit mooi project van 'Stop Darmkanker' ! William loopt de hele marathon en Philip de halve marathon. We lopen in nagedachtenis aan mijn schoonbroer Jan Hendrickx die 4 jaar moedig gevochten heeft tegen longkanker. Ik ben er van overtuigd dat we de finish makkelijker halen met jouw steun! Samen zetten we zo een stap naar een wereld zonder kanker. 

Bedankt voor je steun!

#samensterk

Karin

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

28/08/2021
14:00

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.