Thoma De Kuyffer

Boksen voor de strijd tegen darmkanker!

Samen met 20 andere geëngageerde ondernemers ga ik de uitdaging aan om kei hard te trainen voor het boksevent van 22 maart 2019.

Ik zag vorig jaar mn mama (Katrien Devos, founder van HRbuilders) en broer Robbe trainen en boxen op het gala ten voordele van Stopdarmkanker, en heb nu ook de microbe te pakken.Het is een heerlijke uitlaatklep naast het voetballen.

Heel het event is ten voordele van de vzw Stop Darmkanker. Alle donaties gaan 100% naar de vzw zodat deze NOG meer darmkankers kan stoppen! Ik reken op jullie steun! #samensterk Groetjes

Thoma

23/03/2019
11:49

STUDIO4

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.