B
Bert Rowies

Stay stronger together

Iedereen kent wel iemand dichtbij of iets verder af die strijdt tegen deze ziekte. In deze strijd tegen kanker en specifiek darmkanker, wil ik mij graag inzetten om geld in te zamelen. Vroegtijdige opsporing en periodieke screeningen kunnen ervoor zorgen dat darmkanker zich niet verspreidt in het lichaam. Geef kanker geen kans!

04/06/2019
18:53

Anne-Sophie

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
11/02/2019 | 18:15

Samen sterk

Om #staystrongertogether een succes te laten worden, zal u in maart speciale armbandjes kunnen verkrijgen voor 2€ met als doel de aandacht te trekken voor deze ziekte. Door je preventief te laten screenen, kan je darmkanker sneller opsporen.  

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.