Peter Van Maele

Marathon London 22 april, 6 maand na een chemo-kuur

Tijdens mijn chemo had ik maar 2 doelen, één ervan was die marathon een half jaar later. Verbeten bleef ik om de 2 dagen sporten, maar lopen ging de laatste 6 weken echt niet meer. Ondertussen was ik ook 11 kg bijgekomen, en had ik mijn haar afgeschoren. De marathon van Berlijn had ik moeten annuleren.

Die marathon van London zal dus payback time zijn, dat ik er weer sta! Midden maart ben ik al 9 kg kwijt, en train ik héél vlot op 26 km. Enkel nog wat snelheid bijkweken en we zijn als vanouds (behalve dat ik ook nog wat haar moet bijkweken ;)). 

Gedachten zijn krachten, ik ga verbeten lopen die dag...

07/07/2018
13:41

Pascal en Kathleen

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.