O
Olivier Withouck

Benefiet tvv Stop Darmkanker

Graag wil ik een steentje bijdragen aan de organisatie gezien ik recent een darmoperatie achter de rug heb met een goede afloop. Ik wil deze mooie organisatie sponsoren en helpen om mensen te sensibiliseren deel te nemen aan het gratis Bevolkingsonderzoek Darmkanker vanaf 50 jaar. Een oproep om dit te doen.

31/12/2023
22:05

Marc Van Vooren

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
11/12/2023 | 17:52

Tot zondag op de Kerstmarkt in Roeselare !

Hopelijk zien we je zondag en zijn de weergoden ons gunstig op de Kerstmarkt te Roeselare. Je kan  ons vinden in de Zuidstraat waar alle goede doelen zich verenigen. Deze actie loopt ism Stop Darmkanker vzw  van dr. Luc Colemont die zich dagelijks inzet met zijn organisatie om mensen te sensibiliseren om deel te nemen  aan het Bevolkingsonderzoek en op die manier talloze levens te redden. Zondag vind je ons tussen 12.00 en  20.00 uur en bieden we jullie wat gezonde drankjes en hapjes aan ten voordele van de organisatie. Kan je er niet  bij zijn, dan kan een kleine donatie via deze website.  Alvast een voorspoedig en gezond 2024 ! 

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.