Luc Colemont

De Warmste Maand Januari (doel = 2020 €)

Voor het derde jaar op rij wil ik op deze donatiepagina het goede voorbeeld geven. Geld inzamelen voor onze vzw Stop Darmkanker! Want ook in 2020 willen we campagne voeren, kennis delen en voorlichting geven! 10 begrafenissen per dag ten gevolge van een ziekte die in vele gevallen te voorkomen is, is in een moderne welvaartstaat als België on-aan-vaard-baar! Dit cijfer moet en kan absoluut naar beneden.

Elke bijdrage is vandaag welkom, een fiscaal attest krijg je vanaf 40€! 

Dit bedrag gaat integraal naar de productie van ons nieuw podcast-project "De Grote Boodschap"!

Het op te halen bedrag is natuurlijk een knipoog naar het nieuwe jaar! Met de steun van mijn LinkedIn en andere vrienden moet dit voor het einde van de maand Januari lukken!

Ik dank alvast iedereen die zijn steentje wil bijdragen! Ik wens jullie een boeiend en vooral gezond 2020! #samensterk #nothingisimpossible

van harte,

Luc

(P.S. Ik heb alvast het goede voorbeeld geven :-) )

30/01/2020
11:00

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
29/01/2020 | 14:19

Het was weer spannend...maar doel is bereikt!

Het was opnieuw erg spannend dit jaar. Met nog vier dagen voor de boeg moest er nog iets meer dan 1000 € worden opgehaald. Maar 2 nieuwsbrieven later is het uiteindelijk toch weer gelukt. Het vooropgestelde bedrag is keurig online opgehaald. Dank aan alle donateurs. Bijzondere dank aan Emmanuel die met een zeer genereuze bijdrage de cirkel volledig rond maakte! We beloven jullie dat het geld goed zal worden besteed! #samensterk van harte, Luc

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.