Wilfried Saelen

La Cannibale 22 juni 2019

Als ik La Cannibale ( 175 km - 6 cols - 4564 hoogtemeters ) kan overwinnen, dan wil ik hierdoor iedereen een extra steun geven om darmkanker te overwinnen. Geef darmkanker geen kans, en maak tijd voor een test. Ik maak tijd voor deze loodzware opdracht. Mijn opdracht is geslaagd als straks minstens één leven kan worden gered dankzij een eenvoudige test. Jullie steun om mijn doel (1€ per hoogtemeter) te bereiken is van harte welkom! Giften vanaf 40€ ontvangen een fiscaal attest #samensterk

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

24/06/2019
16:02

Anoniem

Bekijk alle

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.