Thomas Snoeckx

Ik loop 42km voor Stop Darmkanker - 4.10.2020

( Member of team: De Colon-isten )

More information

Waarom StopDarmkanker VZW?

Ik heb Dr Luc Colemont destijds leren kennen als behandelend arts van mijn papa, Frank Snoeckx. Mijn papa kampte jarenlang met de Ziekte van Crohn, een chronische maag-darmaandoening. Dankzij de goede zorgen van Dr Colemont, maagdarmspecialist, heeft mijn papa zijn levenskwaliteit ook in zijn laatste jaren kunnen behouden. Op 2 augustus 2018 hebben we zo waardig afscheid kunnen nemen van mijn papa.

"Kennis delen kan levens redden", is het motto van StopDarmkanker VZW. Als dank voor de goede zorgen, lever ik graag een bijdrage aan Dr Luc Colemont en zijn team. Zodat preventie en kennis delen nog meer levens kan redden.

Trail Games De Schorre 4.10.2020

Op zondag 4 oktober 2020 trek ik samen met 4 vrienden naar het provinciaal domein De Schorre in Boom. 

Op het prachtige domein en de aanpalende kleiputten zijn 3 verschillende (trail)parcoursen van elk ongeveer 7km uitgetekend. Een makkelijk, een moeilijk en eentje tussenin. Deze drie lussen en 2 reuzegrote dobbelstenen vormen de ingrediënten van de Trail Games de Schorre.
 
De opdracht: loop een (trail) marathon van 42km - als solo, duo of trio! 
 
We proberen om zoveel mogelijk rondes - en liefst het maximum van 6 - af te leggen met steeds een gezamenlijke start om het uur. Welke lus er zal moeten worden gelopen worden en met hoeveel personen hangt af van de dobbelstenen. Deze bepalen het verloop van het event.

• De “Parcours Dobbelsteen” bepaalt welke van de drie lussen zal worden gelopen. 
• De “Solo / Duo Dobbelsteen" bepaalt of deze ronde alleen of met 2 zal worden gelopen.

Met onze loopactie en jouw financiële steun, zetten we zo een volgende stap naar een wereld zonder darmkanker.

Bedankt voor jouw steun,

Thomas

#shittyfriends #samensterk #StopDarmkanker

 

 

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

18/09/2020
09:25

Anonymous

View all

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.