Bert Rowies

Stay stronger together

Iedereen kent wel iemand dichtbij of iets verder af die strijdt tegen deze ziekte. In deze strijd tegen kanker en specifiek darmkanker, wil ik mij graag inzetten om geld in te zamelen. Vroegtijdige opsporing en periodieke screeningen kunnen ervoor zorgen dat darmkanker zich niet verspreidt in het lichaam. Geef kanker geen kans!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

04/06/2019
18:53

Anne-Sophie

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
11/02/2019 | 18:15

Samen sterk

Om #staystrongertogether een succes te laten worden, zal u in maart speciale armbandjes kunnen verkrijgen voor 2€ met als doel de aandacht te trekken voor deze ziekte. Door je preventief te laten screenen, kan je darmkanker sneller opsporen.  

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.