Luc Colemont

De Warmste Maand op LinkedIn (doel = 2020 €)

Donate now
More information

Voor het derde jaar op rij wil ik op deze donatiepagina het goede voorbeeld geven. Geld inzamelen voor onze vzw Stop Darmkanker! Want ook in 2020 willen we campagne voeren, kennis delen en voorlichting geven! 10 begrafenissen per dag ten gevolge van een ziekte die in vele gevallen te voorkomen is, is in een moderne welvaartstaat als België on-aan-vaard-baar! Dit cijfer moet en kan absoluut naar beneden.

Elke bijdrage is vandaag welkom, een fiscaal attest krijg je vanaf 40€! 

Dit bedrag gaat integraal naar de productie van ons nieuw podcast-project "De Grote Boodschap"!

Het op te halen bedrag is natuurlijk een knipoog naar het nieuwe jaar! Met de steun van mijn LinkedIn-vrienden moet dit voor het einde van de maand Januari lukken!

Ik dank alvast iedereen die zijn steentje wil bijdragen! Ik wens jullie een boeiend en vooral gezond 2020! #samensterk #nothingisimpossible

van harte,

Luc

(P.S. Ik heb alvast het goede voorbeeld geven :-) )

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

31/12/2019
14:10

ulti med Products (Belgium) BVBA

View all
  View all
31/12/2019 | 15:08

Al 27% van het doel bereikt!

Erg mooie manier om 2019 af te sluiten. Na vijf dagen is reeds méér dan 25% van het beoogde bedrag opgehaald. Dank aan alle donateurs! Met nog een volle maand te gaan, moet het mogelijk zijn om die 2020 € op te halen. Wens iedereen nu alvast een veilig en fijn eindejaar en vooral een gezond 2020!

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.