Ivan Deweirdt

Barcelona wordt mijn 5de marathon

( Lid van team: Runners Evergem 4 Barca marathon )

Meer informatie

Ilse, Adelin en ikzelf wouden nog eens een marathon lopen. Het is altijd mooi meegenomen om dit ten voordele van een goed doel te doen. Daarom zullen wij op 11 maart 2018 deelnemen aan de marathon in Barcelona.  Op die manier proberen wij voor het goede doel, Stop.Darmkanker, geld in te zamelen. Alvast bedankt om ons te steunen!! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/03/2018
22:48

guy

Bekijk alle

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.