Yes, we did it!!!

14-03-2018 | 21:31

Lieve mensen,

De marathon van Barcelona was een onvergetelijke ervaring met een fantastische sfeer en een prachtig parcour door het centrum van deze mooie stad. Hoewel Het afzien was op het einde, heb ik genoten van elk moment.

Al moet ik zeggen dat ik toch redelijk onder de indruk was van het hele marathon gedoe. Dit liet zich ook merken in de eerste helft van mijn wedstrijd, redelijke hoge hartslag van bij de start, al eens een sanitaire stop wat op training nog nooit nodig was,... Maar nadien kwam ik er door en ging het beter en beter, al bleven de échte super benen uit. We hadden een goed groepje en bleven elkaar stimuleren tot op het einde. Vanaf km 38 ga je door een muur maar daar liet ik me niet door kennen en wou en zou onder de 4 uur lopen. Dit bleek ook niet zo evident omdat de km niet klopten met de km op onze horloge. Volgens mijn TomTom heb ik trouwens 43 km gelopen dus misschien was de marathon wel iets langer en moest ik daardoor ook iets rapper lopen om mijn doel te bereiken.

En dat hebben we uiteindelijk gehaald! We zijn over de finish gelopen op 3u 58min 31 sec👌🏅

Nadien volgde dé ontlading in de armen van mijn ventje en de rest van de dag heb ik serieus moeten bekomen maar dat hoort er nu éénmaal bij. 

Ik wil jullie ook allemaal nog eens extra bedanken voor jullie steun aan het goede doel en aan mijn eerste marathon want al die berichten deden ongelofelijk veel deugd!!!