Frank Vermeylen

12/9/2020 ik loop mee de "darmathon" en steun de vzw Stop Darmkanker

Ik train voor een marathon. 12 September 2020 - Ik ben er van overtuigd dat ik de finish haal met jouw steun! Ik geloof in een kakje doen en jezelf laten screenen en ben blij dat ik mag meelopen voor mijn vrienden Filip en An, die darmkanker overleefden en zich mee inzetten voor dit geweldige project. Samen zetten we zo een stap naar een wereld zonder darmkanker. #samensterk #poepsimpel #screening #darmathon #kakisookart 

Groeten Frank

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

27/10/2020
15:32

Very Fine Solutions

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een dynamische, niet-gesubsidieerde en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.