Filip Van Hulle

Ik loop 42km voor Stop Darmkanker

( Member of team: De Colon-isten )

More information

Ik train voor een marathon. Ik ben er van overtuigd dat ik de finish makkelijker haal met jouw steun! Samen zetten we zo een stap naar een wereld zonder darmkanker.

Waarom StopDarmkanker VZW?

In België krijgt helaas 1 persoon op 3 in de loop van zijn leven kanker. Kanker raakt ons allemaal. Men kan de ziekte steeds beter genezen, maar toch sterven er jaarlijks nog een aanzienlijk aantal mensen aan de ziekte en is ze in ons land doodsoorzaak nummer 1. Om dit sterftecijfer terug te dringen blijft onderzoek naar kanker noodzakelijk daarom lever ik graag een bijdrage aan Dr Luc Colemont en zijn team. Zodat preventie en kennis delen nog meer levens kan redden.

Trail Games De Schorre 4.10.2020

Op zondag 4 oktober 2020 trek ik samen met 2 vrienden naar het provinciaal domein De Schorre in Boom. 

Op het prachtige domein en de aanpalende kleiputten zijn 3 verschillende (trail)parcoursen van elk ongeveer 7km uitgetekend. Een makkelijk, een moeilijk en eentje tussenin. Deze drie lussen en 2 reuzegrote dobbelstenen vormen de ingrediënten van de Trail Games de Schorre.
 
De opdracht: loop een (trail) marathon van 42km - als solo, duo of trio! 
 
We proberen om zoveel mogelijk rondes - en liefst het maximum van 6 - af te leggen met steeds een gezamenlijke start om het uur. Welke lus er zal moeten worden gelopen worden en met hoeveel personen hangt af van de dobbelstenen. Deze bepalen het verloop van het event.

• De “Parcours Dobbelsteen” bepaalt welke van de drie lussen zal worden gelopen. 
• De “Solo / Duo Dobbelsteen" bepaalt of deze ronde alleen of met 2 zal worden gelopen.

Met onze loopactie en jouw financiële steun, zetten we zo een volgende stap naar een wereld zonder darmkanker.

Bedankt voor jouw steun,

Filip

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

18/09/2020
18:24

Sonjz

View all

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.