Ellen Provost

ik loop voor Stop Darmkanker

( Member of team: De Colon-isten )

Ik train voor een 6 uur durende loop. Ik ben er van overtuigd dat ik de finish makkelijker haal met jouw steun! Samen zetten we zo een stap naar een wereld zonder darmkanker.

Waarom StopDarmkanker VZW?

Ik ben al een aantal jaren een fervente loopster. Om gemotiveerd te blijven staan er regelmatig loopevents op de planning. Een marathon heb ik nog niet kunnen afvinken. Toen Thomas me vroeg om mee te lopen ten voordele van StopDarmkanker VZW, vond ik dit de ideale gelegenheid om mijn loopgrenzen te verleggen.  
 
Heel wat mensen rondom mij kregen te maken met kanker. Ook een goede vriendin moest het gevecht tegen deze ziekte aangaan. Het raakt me enorm om mensen te zien vechten tegen deze ziekte. Een paar uurtjes afzien in de benen is niet te vergelijken met wat zij meemaken. Daarom draag ik graag mijn steentje bij zodat onderzoek en preventie nog meer levens kan redden.  

Trail Games De Schorre 4.10.2020

Op zondag 4 oktober 2020 trek ik samen met 4 vrienden naar het provinciaal domein De Schorre in Boom. 

Op het prachtige domein en de aanpalende kleiputten zijn verschillende (trail)parcoursen van elk ongeveer 7km uitgetekend. Een makkelijk, een moeilijk en eentje tussenin.
 
De opdracht: loop zoveel mogelijk kms op 6 uur tijd! 
 

Met onze loopactie en jouw financiële steun, zetten we zo een volgende stap naar een wereld zonder darmkanker.

Bedankt voor jouw steun,

Ellen

#shittyfriends #samensterk #StopDarmkanker 

 

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

02/10/2020
13:04

Koen

View all

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.