Christoph Beyls

12/09 loop ik voor STOP darmkanker en jij?

Hey,

12 september 2020 loop ik mee met de Antwerp nght marathon.

Om mij fysiek voor te bereiden gebruik ik een schema van #marathonrevolutie. Met dit schema alleen zal het niet lukken. Daarom wil ik deze uitdaging koppelen aan het project van STOP darmkanker. Jullie steun zou een extra motivatie kunnen zijn tijdens de voorbereidende maanden en de marathon zelf.

Elke bijdrage van welk bedrag ook is welkom om deze uitdaging tot een goed einde te brengen om zo samen een stap te zetten naar een wereld zonder darmkanker.

Dank voor je steun #samensterk

Bangelijke groet

Christoph

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

26/12/2019
15:16

QMetrics

Bekijk alle

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.