Christoph Beyls

12/09 loop ik voor STOP darmkanker en jij?

Hey,

12 september 2020 loop ik mee met de Antwerp nght marathon.

Om mij fysiek voor te bereiden gebruik ik een schema van #marathonrevolutie. Met dit schema alleen zal het niet lukken. Daarom wil ik deze uitdaging koppelen aan het project van STOP darmkanker. Jullie steun zou een extra motivatie kunnen zijn tijdens de voorbereidende maanden en de marathon zelf.

Elke bijdrage van welk bedrag ook is welkom om deze uitdaging tot een goed einde te brengen om zo samen een stap te zetten naar een wereld zonder darmkanker.

Dank voor je steun #samensterk

Bangelijke groet

Christoph

Pour attirer l'attention, vous pouvez créer une chouette affiche. Vous pouvez choisir le texte vous-même, imprimer l'affiche et l'afficher partout. Tout le monde peut créer une affiche pour une action: des amis, de la famille, des collègues, des camarades de classe ou des membres de votre equipe de sport. Mettez votre affiche dans des supermarchés, des magasins, des entreprises ou à l'école. En général, cela ne pose pas de problème, mais n'oubliez pas de demander la permission.

26/12/2019
15:16

QMetrics

Voir tous

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.