Boksen voor de strijd tegen darmkanker!

This is the fundraising page of Bruno Mettepenningen
Fundraising page closed You can't donate anymore
from € 1.000 (190%)

Samen met 20 andere geëngageerde ondernemers ga ik de uitdaging aan om kei hard te trainen voor het boksevent van 22 maart 2019.
Heel het event is ten voordele van de vzw Stop Darmkanker.

Ik reken op jullie steun!

#samensterk

Groeten

Bruno

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all donors
21-03-2019 | 21:06 One team... Bruno!
21-03-2019 | 18:37 Ik steun al jaren dit project als accountant van de VZW gewoon omdat preventie een must is. En de persoonlijke steun, ach Bruno, wat je hier doet is gewoon helemaal top. Respect!
21-03-2019 | 08:37 Geef er een lap op Bruno! ;-)
20-03-2019 | 17:08 Samen darmkanker verslaan!
19-03-2019 | 21:37 Veel succes! Geef er een lap op!
View all

Kan je vechten tegen darmkanker?

20-02-2019 | 12:11 Kan je vechten tegen darmkanker?   Uiteraard kan je vechten tegen darmkanker. Elke dag krijgen 23 Belgen de diagnose darmkanker. Zij moeten het vaak onverwachts en ongevraagd opnemen tegen een gigantische vijand. Maar kan je ook vechten tegen darmkanker zonder dat je zelf darmkanker hebt? Ik doe sinds januari, met meer dan 20 geëngageerde mensen mee aan het project #boardroomboxing.  Allemaal hebben we een reden om mee te doen. Allemaal hebben we een reden om ’s morgens om 5u op te staan om ons klaar te maken voor alweer een pittige training. De voorbereiding vraagt letterlijk bloed, zweet en tranen. Ik had het nooit verwacht maar boksen is echt een moeilijke sport die zowel fysiek als mentaal veel van je vraagt.   De baseline van Boardroom Boxing is ‘beat the cancer, raise the funds’!  Perfect gekozen want het zijn net die fondsen die we nodig hebben om darmkanker te verslaan. De vzw Stop Darmkanker is een actiegroep. We voeren het hele jaar door campagne want darmkanker slaat elke dag genadeloos toe. Darmkanker moet elke dag bestreden worden. We krijgen geen enkele overheidssubsidie en zijn dus volledig afhankelijk van giften van mensen, sponsoring van bedrijven en opbrengsten van events.  Gelukkig zijn er veel mensen die ons een warm hart toe dragen. Daardoor kunnen we nog meer acties en nog meer campagnes uitvoeren. Waarom? Omdat we iedereen willen overtuigen van het belang van het vroegtijdige opsporen van darmkanker. Met een poepsimpele stoelgangtest kan je zo veel leed vermijden. Onze baseline is niet voor niks ‘Doe.De.Test’.  Dus ja, ik geloof dat we samen kunnen vechten tegen darmkanker. Maar dan heb ik wel jouw steun nodig. Doe een gift op deze actiepagina of kom mij aanmoedigen op 22 maart tijdens mijn bokskamp. Tickets kan je hier bestellen. Het belooft een fantastische avond te worden waarin iedereen het beste van zichzelf zal geven. En ik heb ook nog een persoonlijke reden om mee te doen. In 2014 stierf mijn mama aan kanker. Zij moest plots een gevecht aangaan met een tegenstander waar ze van in het begin van wist dat ze hem nooit kon verslaan. Nooit heeft ze gezaagd, nooit heeft ze geklaagd. Haar gevecht heeft uiteindelijk acht jaar geduurd. Waarom zou ik bang zijn van drie rondes van twee minuten?   Bedankt voor je steun. #samensterk   Bruno Mettepenningen – project manager Stop Darmkanker
Read more