Bert De Bock

Ik doe mee aan de "darmathon" en steun de vzw Stop Darmkanker

Meer informatie

Ik train voor het eerst voor een marathon, ten voordele van vzw"Stop Darmkanker". Met jouw financiële steun zetten we samen een stap naar een wereld zonder darmkanker. #samensterk

Nog niet zolang geleden werden we in de familie van heel dichtbij geconfronteerd met darmkanker. Het kwam hard aan. Het laat ons daarentegen ook stilstaan wat we zelf kunnen doen om deze kanker vroegtijdig op te sporen. De algemene kennis over darmkanker is echter ontoereikend. Daar wil de vzw "Stop Darmakanker" iets aan doen. Men organiseert het jaar rond acties om informatie en voorlichting te geven over darmkanker.

Bij het horen van één van hun projecten om deel te nemen aan de Antwerp Night Marathon op 12 sept 2020 was er geen twijfel, het engagement was snel gemaakt.

Dat de deelname aan een marathon een opgave wordt is duidelijk. Dat ik er mij voor meer dan 100% zal voor inzetten ook. De motivatie is er alvast ! Hierbij reken ik ook op jullie financiële steun.

Na een kleine 10 jaar inactiviteit op sportief vlak ben ik begin 2019 terug aan het sporten gegaan met een succesvolle eerste deelname aan de halve marathon van Gent in oktober als resultaat. Nu op naar de Antwerp Night Marathon op 12 sept 2020.

 

Groeten,

 

Bert 

  

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/07/2020
22:36

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
27/07/2020 | 20:02

Marathon Antwerpen uitgesteld, maar we gaan door!

Het zat eraan te komen. De marathon van Antwerpen werd met 1 jaar uitgesteld. Maar dat wil nog niet zeggen dat het project van stop darmkanker verloren is. We hebben met de volledige groep lopers zo een lange weg afgelegd in het afgelopen en daarvoor de bijhorende sponsoring verworven. Een” blijf in je kot” marathon als alternatief dringt zich op. Op 12 september zal en moet er een marathon worden gelopen, uit respect voor alle sponsors. Daarom nog eens een oproep om dit project te steunen, alle info omtrent donaties en de organisatie via de link. De “Darmathon” is still a live. Ik hou jullie op de hoogte. https://acties.stopdarmkanker.be/actie/bert-de-bock

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.