Bert De Bock

Ik doe mee aan de "darmathon" en steun de vzw Stop Darmkanker

Donate now
More information

Ik train voor het eerst voor een marathon, ten voordele van vzw"Stop Darmkanker". Met jouw financiële steun zetten we samen een stap naar een wereld zonder darmkanker. #samensterk

Nog niet zolang geleden werden we in de familie van heel dichtbij geconfronteerd met darmkanker. Het kwam hard aan. Het laat ons daarentegen ook stilstaan wat we zelf kunnen doen om deze kanker vroegtijdig op te sporen. De algemene kennis over darmkanker is echter ontoereikend. Daar wil de vzw "Stop Darmakanker" iets aan doen. Men organiseert het jaar rond acties om informatie en voorlichting te geven over darmkanker.

Bij het horen van één van hun projecten om deel te nemen aan de Antwerp Night Marathon op 12 sept 2020 was er geen twijfel, het engagement was snel gemaakt.

Dat de deelname aan een marathon een opgave wordt is duidelijk. Dat ik er mij voor meer dan 100% zal voor inzetten ook. De motivatie is er alvast ! Hierbij reken ik ook op jullie financiële steun.

Na een kleine 10 jaar inactiviteit op sportief vlak ben ik begin 2019 terug aan het sporten gegaan met een succesvolle eerste deelname aan de halve marathon van Gent in oktober als resultaat. Nu op naar de Antwerp Night Marathon op 12 sept 2020.

 

Groeten,

 

Bert 

  

 

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

22/12/2019
01:50

Lieven

View all
  View all
22/01/2020 | 0:00

12 months of running

Een jaar geleden ben ik opgestart met lopen en halfweg het jaar heb ik beslist om mij te engageren voor vzw Stop Darmkanker door deel te nemen aan de Marathon van Antwerpen 2020. In bijlage kunnen jullie de vooruitgang zien die ik in de afgelopen 12 maanden op sportief vlak heb gemaakt. Het voelt goed! De eerst volgende grote uitdagingen op de planning zijn een trainingssessie van 30km op 14 februari (voor het eerst) en een deelname aan de halve Marathon van Gent op 29 maart 2020 (voor de tweede maal ondertussen). Ik hou jullie op de hoogte. Voor de sponsors, alvast bedankt voor jullie donatie. Het wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groeten, Bert      

De vzw "Stop Darmkanker", opgericht in 2012 door maagdarmspecialist Dr. Luc Colemont, is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO. Ons motto is "Kennis delen kan levens redden". De kennis over darmkanker is bij het brede publiek, de zorgverstrekkers en beleidsmakers nog ontoereikend. Eén op 20 personen wordt ooit met deze ziekte geconfronteerd. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Onze vzw wil door acties en campagnes, informatie en voorlichting geven.