Stop Darmkanker rekent op jouw steun!

Ook jij kan vanaf nu onze vzw helpen met eigen acties en projecten! Doneren wordt makkelijker dan ooit.

Even uitleggen waarom dit zo belangrijk is: wist je dat 1 op 20 mensen ooit geconfronteerd wordt met darmkanker?

Het goede nieuws is dat je méér dan 90% kans op genezing hebt als darmkanker vroegtijdig gevonden wordt. Maar dat is nu juist het probleem. Nog teveel mensen bevinden zich in een gevorderd stadium op het ogenblik van de diagnose.

De kennis over darmkanker is nog steeds ontoereikend. Daar willen wij concreet iets aan doen door informatie en voorlichting te geven. Dat doen we via diverse acties en campagnes! Ook jij kan nu zelf in actie treden!

Nog (praktisch) goed nieuws! Dit platform biedt verschillende betaalfaciliteiten... (dus niet alleen PayPal of een creditcard)

Help jij ook mee? Stel je voor dat dankzij jouw actie of project één darmkanker wordt voorkomen! Toch schitterend!

Meer info vind je op onze websiteDr. Luc Colemont (video), mede-oprichter van onze vzw, heeft ook een blog geschreven waarom doneren zo belangrijk is!

Lire plus Lire moins
Voir tous les projets
"Golf Beats Cancer" brengt gedurende het golfseizoen bezoek aan meerdere clubs in België. Zo organiseren ze niet minder dan 13 tornooien doorheen België. Het is steeds een bijzonder fijne beleving met hapjes, drankjes en leuke prijzen.  Steun hier het initiatief van 'Golf Beats Cancer' want Stop Darmkanker is net als vorig jaar opnieuw hét goede doel!  Alle steun is welkom info: www.golfbeatscancer.be   
Voir toutes les actions

Initiez vous-même une action entre amis, collègues, camarades de classe, de club ou de sport. Régardez ci-dessous pour des actions inspirantes des autres.

Lancez votre action !
Voir tous

Ons eerste jaar zit er op! 64K

31-12-2018 | 14:32 Binnen enkele uren sluiten we ons allereerste "Kentaa"-jaar. Het donatieplatform heeft alle verwachtingen overtroffen. Bijna 1000 donaties (968 om precies te zijn) haalden liefst 64 K (64.347 €) op! Dit geeft onze vzw extra slagkracht en laat toe om acties te ondernemen die we tot nu toe niet konden uitvoeren, waar we alleen maar konden van dromen... We willen dan ook iedereen, maar dan ook iedereen, van harte willen danken die dit mogelijk hebben gemaakt. Uit de grond van ons hart zeggen we: 64.347 x dank! Luc Colemont (Managing Director vzw Stop Darmkanker)
Lire plus
Voir tous les donateurs

Martina

19-07-2019 | 08:56 Ja, als verjaardagsgeschenk voor Urbain Cornelis. Via Facebook heeft hij een oproep gedaan om jullie te steunen voor zijn verjaardag. Ik heb een betaling proberen te doen via FB maar dat lukte niet met bankcontact. Willen jullie hem alsnog laten weten dat 'Selo Tinus' , mijn FB-naam, zijn initiatief gesteund heeft. Alvast bedankt!